TARINALLINEN PALVELUMUOTOILU KUNNIOITTAA KOKONAISUUTTA

Hei Helsinki tuottaa kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä palvelusuunnittelua, joka perustuu yrityksen tarinoihin ja sen persoonan esiintuomiseen. Tavoitteena on toimiva, henkilökohtainen ja elävä palvelukokonaisuus, joka kattaa mm. tilasuunnittelun, työntekijöiden ja asiakkaiden osallistamisen sekä koko prosessin viestimisen ja jakamisen.

Uskomme kokonaisuuden huomioimiseen, emme yksittäisten osioiden erilliseen suunnitteluun.Uskomme ihmisten kuulemiseen ja aitojen tarinoiden kiehtovaan voimaan. Hei Helsingissä kutsumme tätä konseptia Tarinalliseksi palvelumuotoiluksi.

Meille on tärkeää yrityksen tai työyhteisön lähtökohtien, intohimon ja arvojen kirkastaminen. Tarinallisen ytimen esiintuominen ja sen yhdistäminen asiakkaan kokemukseen toimii kaiken muun suunnittelun lähtökohtana.

Hei Helsingin Tarinallinen palvelumuotoilu sisältää:

– Yrityksen ydinajatusten ja tarinan kirkastaminen
– Työntekijöiden näkemykset ja persoonat esiin
– Tarina näkyviin tilassa, sisustuksessa ja palvelussa
– Asiakkaan kokemus kuuluviin ja näkyviin
– Tarinan jakaminen somessa ja tapahtumissa

Meidän kokemuksemme mukaan parhaat ideat syntyvät niiltä ihmisiltä, jotka tilaa todella käyttävät. Suunnittelu ja toteutus perustuvat kuunteluun, kartoittamiseen ja osallistamiseen. Silloin toteutukseen saadaan henkilökohtaista otetta, tunnetta ja tarinoita. Tavoitteemme on suunnitella toimivia palvelukokonaisuuksia ja persoonallisia tiloja, joissa on helppo asioida ja viihtyä. Haluamme olla luomassa tilaa myös kuuntelulle ja keskinäiselle kohtaamiselle!

***

Hei Helsingin muodostaa joukko tila- ja sisustussuunnittelun, tapahtumatuotannon, viestinnän, taiteen ja konseptoinnin ammattilaisia. Toimimme liike-elämän ja kaupunkilaisaktivismin kohtaamispisteessä. Kaikki me olemme loppujen lopuksi ihmisiä, joilla on halu elää merkityksellistä elämää ja toteuttaa pieniä, suuria unelmia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: