LAHJAKSI TAI ITSELLE

Kun hankit Holvi-verkkokaupastamme lahjan lähimmäiselle tai tuotteen itsellesi, teet hyvää monella tapaa!

Hei Helsinki ry on koonnut yhdistyksen kannatustuotteiksi vastuullisia tuotteita. Tarjolla on mm. Pure Wasten ja Coston laadukkaita T-paitoja, denim-essuja ja kasseja.

Pure Waste Textilesin tavoitteena on tehdä tekstiiliteollisuudesta kestävämpää kehittämällä ja valmistamalla 100-prosenttisesti kierrätettyjä kankaita ja lankoja. Heidän tuotteensa ovat valmistettu kokonaan kierrätetystä tekstiilijätteestä ja he tarjoavat kuluttajille samaa laatua sekä mukavuutta kuin uusista materiaaleista tehdyt tuotteet. Pure Waste on myös suomalainen muotiteko 2013 -palkinnon saaja. Palkintoraadin mielestä yritys edustaa tulevaisuuden trendejä: ekologisuutta ja kierrättämistä sekä kotimaista työllistävyyttä.

T-PAITA

Tyylikäs 100% kierrätetystä tekstiilijätteestä valmistettu T-paita, jonka tuotannossa vettä ei käytetä lainkaan, vaikka perinteisen ensituotetun puuvillaisen T-paidan valmistamiseen käytetään jopa 2 700 litraa puhdasta vettä. T-paidat ovat pakattu valmiiksi pahvisiin paketteihin, joihin voi suoraan kirjoittaa vastaanottajan nimen sekä osoitteen ja postittaa sen sellaisenaan lahjan saajalle.

DENIM-KASSI JA ESSU

Kierrätysdenimistä valmistetut upeat ja rennot kassit sekä essut sopivat moneen käyttöön. Huolella suunniteltuja ja viimeisteltyjä tuotteita on ilo antaa ja saada. Ne sopivat niin miehille kuin naisillekin, kestävät aikaa ja paranevat käytössä.

pw-white-tee-black_1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: